Friday, November 12, 2010

TAGA STROLLER BIKE

Whoever invented this stroller bike is a genius!

I'm already at 34 weeks, and i haven't finished shopping for my newborn yet. Ada lar dalam 2-3 barang lagi yang perlu dibeli.

One of them is a stroller. At first plan nyer takmo beli. Sebab nyer ada banyak stroller sebenarnya kt umah ni. Tapi sumer nyer hands down from Aidan & Mikail. Just imagine Aidan already 8 years (tapi memang kuat giler lar aidan nyer stroller tuh). And Mikail dah nak masuk 5 tahun dah. Itupun stroller lama Mikail si Adli pakai sekarang ni. So... i decided to get a new one for my lil precious.

Dah puas survey online sana-sini, yang banyak jual online is brand Maclaren. Aku tau Maclaren nih kereta F1 jer. Tak pasal2 aku beli kang aku tolak laju jer stroller tuh. Tapi kazen ku kata, Maclaren berat plak.

And then, ada plak lagi sorang member kt FB link kt to me this TAGA Stroller Bike. Memang cun! Tapi lepas carik google ada jual tak kat Mesia nih, yilek daaa... Paling dekat pun kt Singapore.

Itupun OUT OF STOCK sudah!

Kalau aku dapat ini stroller bike, complete sudah hidup ku... petang2 letak anak dlm seat dia, pastu aku cycle keliling kampung.


2 in 1
boleh jadik basikal, or just stroller jer!




Btw, any suggestions what brand i should buy? Or maybe i should ignore the brand, instead i should look at the specs of the stroller. Especially for the safety of the baby kan?

2 comments:

Dda Ly said...

best jugak ye, stroller taga nih..btw, biasenye saye bli yg safe for the baby, regardless the brand..:) just givin my 2 cents..:)

Skutik said...

Dda Ly - ya, i pun kena tgk safety dolu gak. Especially berat stroller tu. Thanks for your thoughts!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails