Wednesday, July 25, 2012

ALPHA LIPID SLIM DIET ii (sd2)

Macam cendawan baru tumbuh lepas hujan, i kept seeing sd2 been promoted giler2 on fesbuk and twitter. Some even posts pictures on instagram.

As expected, bila x keje je, mesti badan ni kembang semangkuk.

Apatah lagi baru balik from philippines. Dah la mak mertuaku byk sawah padi, so bila menuai beras, berkampit2 dia dapat. Jadinya, tak sah kalau dari breakfast, ke lunch, ke minum petang, ke makan malam, nasik lah yang akan dihidangkan.

Kang tak makan, mak mertuaku merajuk (ya, pernah terjadi d last time aku balik kampung).

So nak jaga hati dia punya pasal, makan je la nasik tu.

Tambah lagi ngan cheese begitu murah kat sana. Habih makan nasik, makan pulak roti ngan cheese spread.

Mana tak kembang? ::>_<::

Bila balik je Malaysia from 2 weeks holiday kat Pinas, sambung plak bercuti ke Penang.

Ko giler ke kalu pegi penang tak makan?
How can you say NO to Nasi Kandar Kampung Melayu? Hang taruk lauk daging ngan teloq sebiji je dah menggiurkan *^O^*

Nasib baik 3 days 2 nights aje kt Penang.

Balik je Kolumpo, timbang berat badan, haaaa? Amekaw... 70kg. Hahahaha... ╮(╯▽╰)╭

Nak buat apa lagi? Gelak je la. Nasib baik the next day tu puasa.

Puasa puasa gak, tp berat badan ni sama je.

So i call lah 1 of my fren yang kebetulan selling sd2.

Lepas bbm and watsapp, transfer duit, yesterday 24 july 2012, i dapat the milk sent by poslaju.

So today, baru 1st day amik the milk. Time puasa can take 3 times je. Supposed 4 times daily.

Rasanya mcm milk, for me yang x minum susu ni masa memula drink terus rasa cam sakit. Hahaha... i remember the masa pregnant kat mikail dulu aku minum susu anmum, pun sama gak feelingnya. Lepas minum rasa sakit.

But only the 1st time. Now dh ok dh. So used to the smell and taste!

For only rm180 (promo price), i get 1 can of milk + 2 shakers and a urine scan strip (after 4 days when wake up, check urine. The strip should turn to pink color.)

So... jom diet bersama2. Leave a comment if you also wana lose weight.





Tuesday, July 24, 2012

Perm hair

Today im curling my hair. Will show u the result later. Taaaa


Monday, July 23, 2012

Seriously?

Dried up sperm possesses enough proteins to help reduce wrinkles if applied on your skin, so sperm is actually good for the skin! -- What The F*** Facts (@WhatTheFFacts)

Saturday, July 21, 2012

And finally..

Phew... after almost 5 months using my Samsung Galaxy Note, i finally can install BLOGGER apps.

This happens after i update my device software.

Expect to see me merepek merapu kepunder skeper always.

Note - gambar yg diselitkan tiada kena mengena dgn ini post. Cuma i very very like rainbow and snap this pic on 20072012 masa balik frm penang.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails