Sunday, November 21, 2010

I'm Lovin It - McDonald's

Ni ada satu kisah pasal McDonald's drive-thru kat NKVE Dataran Prima.

Every night lepas hantar James to work, i will definitely pass that McDonald's! Selalunya dalam seminggu driving passing that McDonald's, mesti singgah 1 or 2 times in a week! It's either Kyle asking for Happy Meal or me simply wana eat a burger!

Tapi lain pulak kes nyer hari Khamis lepas! My son dah tido on the way sending James. So balik tu, driving sensorang, sebelum sampai kt McDonald's tu, tetiba tekak ni teringin sangat nak pekena filet-o-fish. Selalu order Spicy Chicken McDeluxe jer. So apa lagi, gua pun corner masuk drive-thru McD.

Dah order, and buat bayaran, aku pun terus jalan daaa... Nama pun drive-thru ya dak? Bukannya drive-in!

Tapi lepas kuar d drive thru, aku stop kt Stesen Shell sebelah tu. Sebab aku order 1 set, maknanya burger plus french fries plus air coke. Set LARGE pulak tu!

Berhenti tu pun pasal teringat kt French Fries tuh. Takut sampai rumah kang, dah sejuk tak sedap!!!

So, aku ngan excited nyer, park kat tepi jap, kuarkan French Fries tuh and nak makan lar. Tapi betapa kecewanya bila aku kuarkan French Fries itu and it's not FULL! WATAFAK?

Camner aku nk patah balik nih? Kalau aku makan kat restoran, memang aku dah ngamuk dah. Korang tgk jer la gambar aku snap ni ha...

Ada ke bagi Large french fries macam nih? Tak ke hampeh?

Patut nyer penuh begini.....
So amacam? Kalau korang beli McD drive thru and dapat fries setengah camni,
apa korang buat?
Nak buat apa lagi? Makan jer lar!


*kira aku nih bernasib baik gak, ada sekali tu kazen boboy aku order Spicy Chicken McDeluxe at the same McDonald's Drive-Thru, yang kelakarnya, lepas jalan, dia stop kt tepi jalan gak lar, konon nk taruk sauce and makan the burger. Dia kata roti and sayur nyer dah betul, tapi isi nyer FILET-O-FISH daaa... Habih camner? Nak patah balik tak boleh! Makan jer lar!!!


JUST A THOUGHT
Tak kisah lar apa orang nak kata pasal McDonald's,
i'm still lovin it!

2 comments:

J.A.D said...

if its me, i would have patah balik. bayar wooo bukan dpt free

Skutik said...

Ana - camner nk patah balik... I dah jalan ke depan and depan sudah! Hmmm....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails