Sunday, December 6, 2009

Break Time at Concorde Hotel Kuala Lumpur

Ok, bila aku keje kt Concorde Hotel Kuala Lumpur, working side by side with another 2 bands meaning LONGER BREAKTIME!

When i said LONGER, meaning sampai 1 jam setengah!

Apa kami buat breaktime lama sampai 1 jam setengah? (pilih salah satu jer!!)
1. Practice Voicing
2. Practice Dancing
3. Surfing the net (looking for new songs)
4. Carik lirik lagu
5. Buat lawak
6. FB

Kalau tak caya, video kat bawah ni mesti dilihat (MUST WATCH)!!!
LOL


1st video - 1st breaktime

I borrowed muskin tape from Wan (my kibodis), so masa bagi balik tape tu, wan ada dlm bilik kitorang. Lepas tu, masa aku tengah sibuk mengadap laptop, tetiba aku dengar "KITA KASI PECAH LAR!" macam itu cerita P.Ramlee Ali Baba & 40 penyamun !! Skali ku pandang apahal mamat ni, rupanya.... arrrrrrrrhhh.... korang tengok sendiri lar!

video
Pelakon Utama - Wan
Suara Latar - Skutik
Pelakon Extra - Hany
Props - Muskin Tape dan Pintu


2nd video - 2nd breaktime

Ini plak sebenarnya gua nk amik gambar, lepas snap tak kuar2 flash, rupanya gua amik video (terlupa tukar setting lar tu). Dah amik video, apa lagi..... gua teruskan jer lar.... tengok je lar apa kami buat time break!!!

video
Pelakon Utama & Suara Latar - Skutik
Pelakon Tambahan - Hany & James
Props - Laptop


Heheheheh.... Ngahahaha... Kekekekeke.... DOL!

JUST A THOUGHT
It supposed to be,
but didn't,
well take care!
PUNK!

DAILY DOSE MUSIC FEED
TERUSKANLAH - Agnes Monica

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails