Friday, September 4, 2009

PLEATED CHECKERED SKIRT

I'm looking for these.......




I know my sister dulu penah ada this skirt, but then when we grew BIG.... we always gave away (macam sedekah) most of our small small baju/skirt away to kampung my aunty in Sekinchan (according to my mum, everytime berbundle-bundle baju yg dibawa to Sekinchan, berebut-rebut orang kampung selongkar. Dalam 10 minit boleh clear!!!). Tapi now bila dah jadik small balik ni, terpaksa lar pi beli yg baru!!! Dah 3 hours i google/search the blogshops online. Tapi takde!!! Huhuhu!!!

Back to the story skirt, i need these by next week Thursday sebab tempat i keje tu ada theme night "BACK TO SKOOL"....

Pening kepala dah carik skirt ni!!!

JUST A THOUGHT
Kalau agak-agak banyak baju/skirt/sluar/kasut/toys
yg dah tak boleh pakai but still in good condition,
pegi lar ke mana2 badan kebajikan and sedekah.
I slalu sedekah kt orang-orang kampung.
Just imagine kampung diorang tu
TAKDE McDONALD's tau!
Tapi besh, potong rambut kt salon murahhhhhh sangat!

3 comments:

cHiLizKy said...

hi there!
I have one, S sized but it's preloved...what your size?

Honey A. Fuad.... said...

ya3x...aku suka kampung tu!!! org bandar masuk kampung jdik jakun lak...kehkehkeh!!!

tp syg gak masa aku bgi skirt tu kt org kmpung,psl dh ramai sgt org pakai skirt tu time tu(i think i was 19yrs old),org jakun tgk aku pakai skirt tu.... biasa la aku kn trendsetter!!!

masa leggings blom lgi femes aku dh bantai pakai dulu,org tgk je cara aku dressing..last skali bila dh ramai pakai,aku dh boring lorrr..

panjang nyer comment wa!!!hahaha

Pretty Babes Kiosk said...

Hi, I have updated the stock and found few dresses might be the one you are looking for. Please visit http://prettybabesonlinekiosk.blogspot.com/ and browse through Dress category for your pleasure shopping.Hope you find your favorite Avril dresses.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails