Wednesday, August 24, 2011

WHAT RAYA?

1 more week left before mr.husband and me pegi jauh nun di atas bukit sana.

Yes... my band's contract up there at PATIO @First World Hotel Genting Highlands gonna start on 30 August 2011.

And i believe, that is also the date of 1st day HARI RAYA AIDILFITRI.

Jadi pepandai la korang ngagak, dah sah2 aku tak raya....

Tu pasal aku tanya WHAT RAYA?

Kisah benar...
Korang suka pegi IKEA tak? Korang suka barang2 yang berkualiti dan mahal dari IKEA tu tapi tak mampu? Korang tau tak IKEA sekarang offering very very low prices dah on the products yg berkualiti... tak caya? Nah hamekow - IKEA LOW PRICE


Lagi kisah benar...
Korang penah kena ketuk cermin keta anda oleh orang yang tak dikenali? Tambah2 lagi masa tu anda (especially pompuan) driving alone? Pastu di siang2 hari semasa tengah berhenti di traffic lights or di dalam jalan yg sesak dan kenderaan2 tak bergerak (ertikata lain - "JAM")? Sumer hanya kerana cermin kereta korang either TAK TINTED or TINTED TERANG? Nah, hamekow sekarang murah2 jer nak tint cermin kereta ko tu... yang best nyer DILULUSKAN oleh JPJ... go here to find out more.





2 comments:

BunGe MerAh HitAm said...

siap buat iklan tu!!!hahahaha...ok aku pun nk raya atas bukit gak la...agagagag

Skutik said...

Sejak bila jadik bunge merah hitam nih???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails